KURUMSAL
Teklif İsteyin Bölümü Aydınlatma Metni
Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında

Teklif İsteyin Bölümü Aydınlatma Metni

Biz, Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. ("Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği") olarak, kişisel verilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Faaliyetlerimizi icra ederken, bünyemizde bulunan kişisel verilerinizi emanet olarak görüyor ve bir "Emanetçi" sorumluluğu ile gerekli tüm idari ve teknik tedbirleri alarak kişisel verilerinizi koruyoruz.

İşbu Aydınlatma Metni, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. Maddesi kapsamında, https://www.yardimosgb.com internet sitesinin Teklif İsteyin Bölümüne istinaden mesajınızı iletebilmek için bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz ile ilgili olarak, veri sorumlusu sıfatıyla Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından, sizi aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İşbu Aydınlatma Metni ile Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği’nin kimliği (KVKK 10.a), bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceği (KVKK 10.b), işlenen kişisel verilerinizin kimlere hangi amaçlarla aktarılabileceği (KVKK 10.c), veri toplama yöntemlerimiz ile hukuki sebepleri (KVKK 10.ç) ve sahip olduğunuz haklarınız (KVKK 10.d) konusunda sizleri bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.

1. Veri Sorumlusunun Kimliği (KVKK 10.a)
İşbu internet sitesi, Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.’ye ait olup, tarafımızla paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. nezdinde muhafaza edilecek ve korunacaktır.

2. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı (KVKK 10.b)
İnternet sitesi kullanıcılarının bizimle iletişime geçmesine ve teklif isteyebilmelerine imkân tanımak ve bunu da mümkün olan en kolay şekilde sağlayabilmek amacıyla https://www.yardimosgb.com alan adlı internet sitesinin Teklif İsteyin Bölümünde iletişim taleplerinizi bizimle paylaşabileceğiniz bir alan oluşturduk.

İşbu alanda iletişime geçtiğimiz tüzel/gerçek kişiliğin ünvanını bilmemiz ve hitap edebilmemiz için firma adınızı, SGK numarasını; sizinle irtibat kurabilmek için e-posta adresinizi, telefon numaranızı talep etmekte ve bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizi iletinizde belirttiğiniz amaç doğrultusunda işlemekteyiz. Yine size daha iyi yardımcı olabilmek, talebinize en iyi cevabı verebilmek amacıyla iletinize konu hususu araştırabilir ve bu araştırmalarda elde ettiğimiz kişisel verilerinizi işleyebiliriz.

3. Kişisel Verilerinizin Aktarılması ve Aktarılma Amacı (KVKK 10.c)
Bu bölümde bizimle paylaşabileceğiniz kişisel veriler, talebiniz hakkında işlem yapabilmek, şikayetinizi araştırabilmek, olası sorularınıza cevap verebilmek veya talebinize konu işlemi gerçekleştirebilmemiz için, gerekli olduğu ölçüde, şirketimiz bünyesinde görevli ve iletinize konu ilgili bölümden sorumlu çalışma arkadaşlarımızla, bizimle gizlilik sözleşmesi çerçevesinde çalışan bizden bağımsız ancak bize hizmet veren avukatlarımız, danışmanlarımız ve sair çözüm ortaklarımızla, iletiniz kapsamında işlem yapabilmek amacıyla gerekli olması halinde ilgili 3. Kişilerle ve resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilecektir.

4. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi (KVKK 10.ç)
Burada bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, Kanun’un 5. Maddesinde kaleme alınan sebeplerden talebiniz mevcut ve/veya olası bir sözleşme ilişkisi ile ilgili ise "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması" hukuki sebebi ile ve yine talebiniz kapsamında yükümlülüklerimizin ifası ile ilgili ise "veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi" hukuki sebebine ve son olarak da talebinize konu olabilecek "bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması" hukuki sebebi ile işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, https://www.yardimosgb.com alan adlı internet sitesinin Teklif İsteyin Bölümünden paylaşmanız suretiyle tamamen otomatik yolla işlenmektedir.

5. Kanuni Haklarınız (KVKK 10.d)

Kanun’un 11. Maddesinde haklarınız kaleme alınmış olup bu madde kapsamında aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz:

a) kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;
c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;
ç) kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;
d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme;
e) Kanun’un 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme;
f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme;
g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve
ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Burada yer alan haklarınız konusunda taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre bize (Yardım İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.) iletebilir ve sizin için hazırladığımız KVKK Talep Formu’muzu kullanabilirsiniz.

TEKLİF İSTEYİN

© Copyright 2022 Yardım OSGB Oruçreis Mah. Tekstilkent Cad. Tekstilkent Ticaret Merkezi A18 Blok No:40 Esenler / İSTANBUL Tel : 0212 438 03 20 - Faks : 0212 438 03 30 - E-Posta : info@yardimosgb.com Size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla çerezleri kullanıyoruz. Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni için tıklayınız. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmiş olursunuz. Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni Çerez Uygulamaları Politikası İnternet Sitesi Kullanım Sözleşmesi Takip Bölümü Aydınlatma Metni KVKK Başvuru Formu Gizlilik Politikası Teklif İsteyin Bölümü Aydınlatma Metni Tasarım : GWT